Provocările feminității

O spun, de fiecare dată: energia feminină îți poate schimba viața.

Integrarea energiei feminine îți oferă acces la un nou mod de a fi și de a trăi. Ea te poate ghida către un nou nivel în viața ta socială, profesională și personală, fără efortul solicitant pe care, adesea, transformarea îl poate implica.

Însă, pentru ca acest lucru să fie posibil, energia feminină te invită să renunți la vechiul mod de a fi, să te deschizi și să înveți să primești.

Într-un nou episod al The Feminine #Uncut Podcast, discutăm despre beneficiile și provocările feminității și ale energiei feminine și încercăm să demistificăm ce înseamnă să fii femeie, dincolo de frici și prejudecăți.

 

Vei afla:

  • Cum arată să faci lucrurile feminin și de ce coachingul în feminitate este atât de diferit față de orice altă metodă de coaching.
  • De ce este în egală măsură important CUM faci lucrurile nu doar “de ce” faci ceea ce faci.
  • Feminitatea este țesută în codul nostru genetic. Cu toate acestea, ea nu mai este trăită conștient, din pricina dispariției tradiției “ritualurilor de trecere”.
  • Feminitatea este puternic asociată cu “a simți” și cu emoțiile, care sunt o formă de energie în mișcare.
  • Feminitatea este organică, paradoxală și instinctuală—calități considerate, adesea, defecte.
  • Atunci când trăiești deconectată de la cine ești tu, cu adevărat, și de la ce te reprezintă, se naște un conflict. Această ruptură este ceea ce ne îndepărtează de capacitatea noastră de a hrăni și de a iubi.
  • Forța, furia creativă și nevoia de a ne preda emoțiilor sunt țesute în natura noastră feminină. Cu toate acestea, mulți consideră aceste trăsături ca fiind “nepotrivite”. Acesta este momentul în care feminitatea ne este provocată, la nivelul celor mai importante calități ale sale, iar noi avem ocazia să aducem lumină asupra naturii ei și asupra imenselor sale beneficii.

Ascultă acum întregul episod The Feminine #Uncut Podcast și descoperă informații noi și utile despre cum activezi energia ta feminină și despre ce trebuie să faci pentru a o păstra vie, zi de zi.

Pe curând! ❤️