Cum Spațiul Sacru poate influența decisiv dezvoltarea ta personală

Încep, direct, cu o întrebare — tu cum te-ai simțit, în ultimele zile? 🤔 Întreb, căci toată lumea, în jurul meu, pare să fi fost, cumva, dată peste cap de fenomenele astrologice care au năvălit peste noi. 🌌

Mărturisesc — da, cred în interconectare (chiar dacă nu mereu o putem explica). Și da, cred că între femei și lună există o legătură puternică, de când lumea și pământul. 🌗

Cu toatea acestea, cred, cu putere, că a te baza pe explicații exterioare nu este o soluție. Iar “a da vina pe lună” nu este tocmai cel mai elegant gest.

Gândește-te în felul următor — dacă ne creăm obișnuința de a da vina pe lună și pe stele, pentru tot ce se întâmplă în viața noastră, ce ne împiedică să facem EXACT același lucru și cu partenerul, sora sau prietena cea mai bună?

Da, circumstanțele contează; însă, dincolo de cauzalitate, la finalul zilei, puterea de a lua dezicii este la NOI. Altfel spus, gestionarea circumstanțelor este un demers individual.

Același lucru este valabil și pentru dezvoltarea personală.

Iată, așadar, care este cel mai bun lucru pe care îl poți face, atunci când simți că traversezi un ocean de stări și emoții — coboară în spațiul sacru al inimii.

De fiecare dată când te simți captivă într-o anumită situație, când nu știi care este cea mai bună decizie pe care o poți lua sau când o persoană îți atinge anumite puncte nevralgice, închide ochii, respiră profund de trei ori și coboară în spațiul sacru al inimii.

Ghidez femei în procese de coaching, personale și de grup, de suficient de multă vreme pentru a observa că unul dintre lucrurile pe care le facem, din nou și din nou, este să apelăm la strategii care mai de care mai sofisticate de dezvoltare personală; totul, în detrimentul celui mai simplu, dar totodată eficient lucru — împlinirea nevoii fundamentale de siguranță.

SPAȚIUL SACRU are acest rol, întocmai.

De aceea, orice intenție de schimbare sau dezvoltare personală trebuie să pornească din SPAȚIUL SACRU al inimii.

Cum se crează Spațiul Sacru? Orice mic ritual, încărcat cu intenția de a asculta adevărul inimii tale, te poate conduce în Spațiul Sacru.

Însă, pentru că, de cele mai multe ori, nuanțele fac diferența, am pregătit pentru tine o meditație ghidată, special creată pentru a te conduce în Spațiul Sacru al inimii. O poți achiziționa de aici, împreună cu un kit special, care conține instrucțiuni scrise și audio și un jurnal feminin, care te va ajuta să observi, cu toată claritatea, cum progresezi și ce apare nou și diferit în procesul tău de dezvoltare personală.

the-feminine-sacred-space

Acestea fiind zise, îți doresc un august minunat, în care să te bucuri, zi de zi, de Spațiul Sacru al inimii tale și de minunata ta creștere și înflorire.

Orice întrebare ai avea, îți stăm, ca de obicei, la dispoziție.

Cu prețuire,