Preschimbă piedicile în experiențe transformatoare

Ioana aici. Sper că te găsesc bine și că luna nouă de astă noapte va aduce în viața ta schimbarea și/sau experiențele pe care ți le dorești, întocmai.

Pentru mine, mesajul este cât se poate de clar: nu există “întâmplător”. Absolut tot ce ni se întâmplă are un sens, oricât de ascuns sau surprinzător ar putea să pară, la prima vedere.

Ultimele zile m-au purtat printr-un vârtej de emoții și gânduri care mi-au clarificat o bănuială mai veche: magnitudinea intențiilor noastre este, aproape întotdeauna, direct proporțională cu încercările pe care le avem de trecut pentru ca intenția să se împlinească. 💨 Cu cât intenția este mai puternică, cu atât piedicile vor fi mai mari.

Și, pare-se, această ipoteză se aplică în toate domeniile vieții noastre.

Ce face, în mod real, diferența? Care este formula care preschimbă piedicile în experiențe transformatoare?

1. capacitatea noastră de a OBSERVA

&

2. capacitatea noastră de a ne crește REZILIENȚA.

În teorie, știam lucrul acesta. Realitatea bate, însă, teoria. 😏

Să luăm, de pildă, intenția mea de explorare a energiei iubirii.

Odată ce am cerut-o, universul mi-a deschis o serie de posibilități. În același timp, universul binevoitor mi-a aruncat și o serie de provocări—faci, cu adevărat, față? Ești, cu adevărat, pregătită pentru asta? Meriți cu adevărat?

Evident, nu am realizat, de la bun încept, ce se petrece; conform obișnuinței, m-am uitat la aceste încercări ca la niște blocaje.

Ca întotdeauna, Oana a fost cea care mi-a deschis ochii și fără să spună foarte multe, mi-a ținut spațiul, ajutându-mă să OBSERV. 🤷‍♀️

OK. Și mai departe? Ce urmează?

“REZILIENȚA, draga mea. Crește-ți reziliența, hrănindu-ți propriile rădăcini. Durerea nu va dispărea niciodată, însă tu vei deveni din ce în ce mai puternică.”

Carevasăzică, ne întoarcem de unde am plecat și o luăm de la capăt cu ÎMPĂMÂNTAREA.

Iar, în paralel, mă întreb… 🤔 De ce, oare, investim atât efort în a ne expanda și a crește, însă uităm, constant, de rădăcini?

Mă gândesc, de pildă, la un arbore de Sequoia.

Sequoia poate crește până la 50–85 m, adică echivalentul a 28 de etaje. Imaginează-ți cum ar fi dacă un astfel de arbore nu ar avea rădăcini cel puțin la fel de puternice și impunătoare precum coroana sa? Prima furtună mai măricică l-ar culca, fără mari probleme, la pământ. 🌬🌳

Cam la fel se întâmplă și cu noi.

Cu cât dorința noastră de creștere este mai mare, cu atât ne trebuie rădăcini mai puternice și mai bine înfipte în pământ.

Cum facem asta, dincolo de metaforă?

Ne creștem reziliența, prin împământare.

Parafrazând-o pe Oana, “practica împământării nu este o activitate exclusiv fizică. Perseverența cu care ne înfigem rădăcinile în pământ ne ajută să devenim mai puternice. Astfel, indiferent cât de provocatoare poate deveni o anumită situație, cu cât rădăcinile noastre sunt mai adânci, cu atât noi vom putea crește mai mult.”

Pe scurt, cu prima ocazie cu care provocarea, confuzia și durerea își fac apariția, regăsește-ți încrederea și puterea, prin împământare.

Vestea bună? Există practici concrete care te sprijină, până la capăt.

Descoperă-le aici.

Iată ce conține modulul de împământare, Four Pillars of Femininity—Grounding, creat de The Feminine:

  • un fișier audio, de 30 min despre rolul împământării;
  • două meditații audio ghidate—una lungă (de 20 min) și una scurtă (de 10 min, pentru acele situații în care timpul nu îți este, neapărat, aliat);
  • pentru spirijin zilnic, am creat The Feminine Earth Diary, un jurnal cu întrebări menite să te ancoreaze și să îți ofere claritate;
  • un Q&A pre-înregistrat, pentru ca întregul proces să fie cât se poate de clar.

Așadar, dacă ești ca mine și ai nevoie de o structură de spirijin care să te ajute să nu te abați de la intenție, Grounding este, în mod sigur, pentru tine.👇

feminitate-impamantare

Nu îți pot cere să mă crezi pe cuvânt, însă împământarea chiar face diferența. 😳 Încearcă și te vei convinge.

Aici te poți înscrie la Grounding, iar eu abia aștept să ne vedem în cerc!

Cu prietenie,

Ioana