În căutarea cadoului perfect? Iată lista noastră

Cât de cuminte ai fost anul acesta? Noi am fost. Sau cel puțin așa ne place să credem. 😅​

Tocmai de aceea, ne-am luat libertatea să întocmim o listă (extinsă) cu daruri feminine pe care ni le dorim de Crăciun. Și pentru că niciodată o idee sau o listă în plus nu poate fi prea mult, am decis să deschidem ușa dorințelor noastre și să le împărtășim cu tine. Cu atât mai mult cu cât, la drept vorbind, cel mai eficient coaching începe, de fiecare dată, cu un cadou. În special de Crăciun! 😉

Să te tratezi ca pe o regină este cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine. Și nu doar de Crăciun, ci pe tot parcursul anului. Nu, nu este o dovadă de egocentrism, ci o formă onestă de iubire și grijă de sine. Coaching-ul și dezvoltarea personală sunt, fără doar și poate, esențiale. Uneori, însă, avem nevoie de lucruri simple, palpabile, care ne încântă simțurile. Să le spunem ‘mici plăceri vinovate’.

Ce poți face la final de 2018—renunță la puloverul cu reni și la parfumul pe care ți-l tot oferi, an de an și alege un cadou feminin și mai ales intențional.

Iată lista cu o parte dintre lucrurile cu care noi, la The Feminine, iubim să ne răsfățăm, cât de des.

 

Pentru zeița din tine

Dacă ne urmărești, știi, deja, cel mai probabil, că în feminitate simțurile sunt cheia către plăcere. Cu cât simțurile tale sunt mai dezvoltate, cu atât îți va fi mai ușor să simți plăcere. Iată un pont—nu aștepta ca cineva să vină și să îți gâdile simțurile. Fă-o singură, fără un motiv aparent. Plăcerea de dragul plăcerii este cea mai mare plăcere. 😉 Introdu în viața ta de zi cu zi mici ‘instrumente’ care te ajută să îți deschizi simțurile și să simți plăcere. Ca de pildă, un halat de mătase naturală, în stilul Kiki de Montparnasse, pe care îl lași să îți atingă pielea, neîncetat.

kiki-de-montparnasse-halat

Îl găsești aici

Pentru fetița ta interioară

Știai că fiecare dintre noi are un miros unic și inconfundabil, pe care cei din jur îl simt, chiar dacă noi nu îl percepem? Este parfumul nostru natural. Mai mult decât atât, o serie de studii au demonstrat că atracția fizică este bazată, într-o foarte mare măsură, pe cât de mult suntem atrași de mirosul natural al unei persoane. Este o chestiune de compatibilitate. Așadar, un lucru bun pe care îl poți face, de aici înainte, este să nu îți mai ascunzi mirosul pielii în spatele parfumurilor sintetice. Alege, în schimb, o combinație de uleiuri sau extracte organice, care îți pun în valoare savoarea naturală. În plus, Fetița ta Interioară va fi în extaz. Personal, ador amestecul de uleiuri Whisper, de la doTERRA’s, în timp ce Ioana este fanul parfumului Glossier ‘You’. Alege-l pe cel care ți se potrivește.

dottera-whisper-oil

Îl găsești aici

glossier-you

Îl găești aici

 

Pentru Femeia Sălbatică

Plăcerea și capacitatea de a atinge extazul sunt direct dependente de cât de bine te cunoști pe tine însăți. Gândește-te puțin: cum poți avea așteptarea ca partenerul tău să îți ofere plăcere, dacă TU nu știi cum să o faci? Așadar, fie că ești sau nu într-o relație, fă din 2019 anul Femeii Sălbatice, învățând să îți cartografiezi propriul corp. Cel mai delicios mod în care poți începe să faci asta este prim masajul Yoni. Iar cartea Michaelei Riedl, Awakening Female Sexual Energy, este cel mai bun îndrumar.

yoni-massage

O găsești aici

 

Pentru suflet

Dacă vrei să te apropii de sufletul tău și să îi cunoști adevăratele nevoi și dorințe, Spațiul Sacru este locul de unde trebuie să începi. Spațiul Sacru se creează prin intenție, fără repere sau granițe neapărat fizice. Cu toate acestea, reperele fizice (obiecte dragi, lumânări, cristale, flori, esențe etc.) te ajută să te simți protejată și să îți deschizi Inima. Altarele sunt cea mai faimoasă reprezentare a Spațiului Sacru. De data aceasta, însă, voi veni către tine cu o propunere excentrică și te voi îndemna să îți transformi întregul dormitor într-un Spațiu Sacru. Începe prin a îndepărta orice sursă potențială de zgomot și praf și decorează camera cu flori, lumânări sau orice altceva te inspiră și te ajută să te relaxezi. Ești liberă să fii cât de creativă simți, însă ține minte două reguli esențiale: păstrează spațiul aerisit și investește în lenjerie de pat de calitate. Poți alege acest set Boll & Branch sau variante mai accesibile, însă verifică, de fiecare dată, că așternutul este realizat din materiale naturale și neiritante. Lenjeria de pat este esențială, atât pentru momentele de solitudine, cât și pentru nopțile pasionale. 😉

boll-brach-sheets

Îl găsești aici.

 

Simboluri ale puterii

Indiferent dacă crezi în magie sau nu, o amuletă cumpărată cu intenție și investită cu energie poate fi o sursă excelentă de putere. Și chiar dacă nu ar fi așa, de când au femeile nevoie de un motiv pentru a-și cumpăra bijuterii? Chiar și atunci când nu crezi în magie, o bijuterie face minuni. 😅 Nouă ne plac la nebunie bijuteriile Wild Woman. Sunt unice, autentice și încărcate, încă de când au fost create, cu energie feminină.

Le găsești aici

 

Cursul The Four Pillars Of Femininity

Acesta este adevărul și nu ne putem abține. Dacă te interesează dezvoltarea personală și îți dorești să înveți cum să lucrezi cu energia feminină, programul nostru este, la ora actuală, cel mai bun curs online de feminitate. Este 100% original, testat de sute de femei, iar odată achiziționat, rămâne al tău, pe viață. Găsești în conținutul său metoda, exercițiile și meditațiile pe care le-am folosit, dintotdeauna, în workshop-urile pe care le-am facilitat; iar pe lângă toate acestea, arată absolut minunat! Așadar, dacă vrei să îi faci mamei, fiicei, surorii sau prietenei tale un cadou care îi poate schimba viața, The Four Pillars Of Femininity este alegerea perfectă.

four-pillars-of-femininity

Îl poți cumpăra de aici

 

Ceva ieșit din comun

Închidem lista de cadouri și dorințe cu ceva ieșit din comun. La propriu. Oferă-ți acel UNIC dar pe care nu ai îndrăznit să ți-l oferi până acum, dar despre care intuiția îți șoptește că are puterea să îți schimbe viața. Fii curajoasă. Fă ceva ieșit din comun. Părăsește zona de confort. Pentru mine, o astfel de idee ar fi să merg la pilates. Regulat, vreau sa spun. 🤫 Pentru Ioana, să înceapă să poarte ruj roșu. Sau cel puțin așa susține. 😀

Așadar, tu ce alegi? Sau ce alte idei de cadouri feminine ai? Suntem mereu în căutare de idei noi și creative. Așa că orice sugestie ai, lasă-ne un mesaj aici.

Cu drag & bucurie,