~SEARĂ DESCHISĂ~

copilul interior

sau

CĂLĂTORIA ÎNAPOI SPRE TINE

2 Aprilie 2018

20.00 – 22.00 | București
*INTRARE LIBERĂ
Rezervă-ți acum locul la o seară deschisă Copilul Interior

Notă: te poți înscrie la una dintre  serile deschise. În cazul în care nu poți participa la seara aleasă, scrie-ne la
contact@oanastoianovici.ro și, în funcție de disponibilitatea locurilor, îți vom facilita participarea la alta seară deschisă.

SE VORBEȘTE MULT DESPRE
CUM TOATE RĂSPUNSURILE PE CARE
LE CAUȚI SE AFLĂ ÎN COPILĂRIA TA

DAR CE ÎNSEAMNĂ ASTA, CONCRET?

Te invităm la o seară deschisă pentru a-ți reîntâlni Copilul Interior și pentru a regăsi acea parte din tine de care îți este dor, poate chiar fără să știi.

Recunoști acele momente în care te simți deconectat, singur și nu vezi nici o posibilitate frumoasă?
Da, cu toții trecem prin asta. Te‐ai gândit, însă, că, în spatele lor, se ascunde o oportunitate de-a te întoarce la imaginație și la bucurie?

Haide să-ți povestesc!

Când suntem mici, primim adesea reproșuri că visăm prea mult și că ne lăsăm purtați de fantezie. Și ajungem condiționați să “fim cu picioarele pe pământ”, adică să nu acordăm spațiu suficient imaginației.

Uităm, astfel, că imaginația ne conectează cu focurile adânci ale inconștientului și că ea ne poartă către trăirea unor experiențe noi și transformatoare.

De fapt, în imaginație ne întâlnim cu părți neștiute din noi, care vor să aibă o voce și să fie exprimate. Sunt acele aspecte care, atunci când stăm față în față cu cele mai arzătoare dorințe pe care le credem imposibile, ne arată o nouă cale, dincolo de ce știm și mai aproape de ce ne dorim.

Copilul Interior este acea parte din noi care deschide drumul către dimensiunile adânci ale sufletului nostru și ne inițiază în comorile și în moștenirea lui.

COPILUL INTERIOR ESTE PUNTEA DE LEGĂTURĂ DINTRE LUMILE NOASTRE INTERIOARE ȘI LUMEA EXTERIOARĂ

Dacă simți că este mai mult în povestea ta decât lași să se vadă; dacă există “ceva” ce nu poți defini, dar pe care îl tot cauți, știind că te va face fericit, cel mai probabil îl cauți pe copilul tău interior. El este partea din noi care ne ajută să găsim răspunsul la întrebările esențiale:

În fiecare dintre noi, există un copil interior care nu dispare niciodată oricât am crește.

El/ea este sursa inspirației, prospețimii și creativității noastre. El/ea este calea prin care noi comunicăm cu sufletul nostru și cu cele nevăzute. Acest aspect al nostru conține cheile inconștientului nostru și ne conectează cu adâncimile noastre. El/ ea este responsabil/ă de comorile care se ascund adânc în noi și care, lăsate libere, ne poartă către împlinirea întregului nostru potențial creativ.

Rezervă-ți acum locul la o seară deschisă Copilul Interior

Notă: te poți înscrie la una dintre  serile deschise. În cazul în care nu poți participa la seara aleasă, scrie-ne la
contact@oanastoianovici.ro și, în funcție de disponibilitatea locurilor, îți vom facilita participarea la alta seară deschisă.

GAZDA TA ESTE
OANA STOIANOVICI

Oana are o experiență de peste 12 ani în coaching transformațional și procese cuantice de vindecare. A studiat tehnologii de transformare în Statele Unite ale Americii conducând, cu rezultate excepționale, programe și antrenamente pentru peste 5.000 de participanți din toată lumea.

În ultimii ani, a documentat procese de vindecare emoțională, pe care le‐a articulat în workshopuri unice, care sprijină participanții să își depășească condiționările trecutului și să își împlinească intențiile și aspirațiile.

ÎN ACEASTĂ SEARĂ DESCHISĂ
VOM EXPLORA URMĂTOARELE ÎNTREBĂRI

CINE SUNT EU?

Vine un moment în viața fiecăruia dintre noi când o fereastră se deschide printre nori și putem auzi chemarea sufletului. Poate nu știm să o definim. Poate ea apare sub forma unei întâmplări triste sau a unei neliniști profune. În realitate, însă, avem de-a face cu o extraordinară oportunitate de a ne întâlni pe noi înșine.

Unii dintre noi trecem pe lângă astfel de șanse, alții le prindem. Calea Copilului Interior este calea sufletelor curajoase, care vor să pășească prin fereastra care îi conduce către propriul lor suflet.

ÎN CE FEL CONCRET POT ACCESA IUBIREA ÎN VIAȚA MEA?

De multe ori, ne simțim singuri sau chiar îngreunați și părăsiți de proprii noștri părinți, de prieteni, de șansă și, ulterior, de partenerii de viață. De fapt, experiența de singurătate profundă, acea tristețe care nu poate fi vindecată de nimic, rezidă în deconectarea de această parte atât de intimă a sufletului nostru: copilul nostru interior.

Când ești dispus/ă să creezi spațiu pentru ca această parte din tine să iasă la iveală, atunci închei experiența singurătății. Viața ta se transformă radical și vei experimenta creația și prezența în relații din prea plin, nu din lipsă sau din nevoie. Atunci, calea către împlinire se deschide firesc.

CUM POT SĂ ÎMI ATING ÎNTREGUL POTENȚIAL?

Simți că întregul tău potențial nu este încă manifestat? Te simți pe lângă firul firesc al vieții tale sau poate nu ai avut niciodată șansa să arăți tot ceea ce ești? Simți că tu nu poți fi creativ sau că nu ai nimic de oferit lumii care să fie unic și relevant?

Copilul Interior ține ascunse harurile și talentele tale, până când tu ești pregătit/ă să ți le asumi. În această călătorie, vei avea oportunitatea să te descoperi, tu cel adevărat, nu cel impus sau constrâns de viață și condiționări exterioare.

Vei putea să descoperi lucruri noi despre potențialul tău și vei afla cum să‐ți manifești viața pe care ți‐o dorești folosindu‐te de talentele tale.

Rezervă-ți acum locul la o seară deschisă Copilul Interior

Notă: te poți înscrie la una dintre  serile deschise. În cazul în care nu poți participa la seara aleasă, scrie-ne la
contact@oanastoianovici.ro și, în funcție de disponibilitatea locurilor, îți vom facilita participarea la alta seară deschisă.

Plus

VEI EXPERIMENTA CUM ESTE ATUNCI CÂND AI ÎNCREDERE ÎN TINE ȘI ÎN VIAȚĂ

Încrederea este fundamentală pentru a ne deschide aripile vieții cu putere, însă mulți dintre noi experimentăm, de‐a lungul vieții, dezamăgiri și trădări.

CUM CONSTRUIEȘTI ÎNCREDERE ȘI CUM CONTINUI SĂ GENEREZI ÎNCREDERE ÎN VIAȚĂ, ȘI ÎN OAMENI?

Credem că încrederea este, de fapt, o experiență creată de relația cu celălalt. Această percepție se dobândește în copilărie, când avem nevoie să ne bazăm pe părinții noștri pentru a supraviețui. Ulterior, avem de învățat că încrederea se construiește în relația noastră cu noi înșine. Și atât.

Te aștept să experimentezi, concret, calea către a reconstrui Încrederea, care să‐ți permită să împlinești cele mai îndrăznețe dorințe ale inimii tale.

Vei avea parte de o seară plină de surprize și experiențe puternice, printre care o meditație care îți va pune în lumină, concret, toate răspunsurile relevante pentru tine. Astfel, vei putea să începi călătoria către Copilul tău Interior.

Înscrie-te acum la o seară deschisă

COPILUL INTERIOR

Te așteptăm!

*INTRARE LIBERĂ
Seara Deschisă va avea loc începând cu ora 20.00,
pe strada Petru Maior 32, București.


2017 © OANA STOIANOVICI