~SEARĂ DESCHISĂ~

copilul interior

sau

CĂLĂTORIA ÎNAPOI SPRE TINE

20.00 - 22.00 | București
*INTRARE LIBERĂ

SE VORBEȘTE MULT DESPRE CUM TOATE RĂSPUNSURILE PE CARE LE CAUȚI SE AFLĂ ÎN COPILĂRIA TA

DAR CE ÎNSEAMNĂ ASTA, CONCRET?

Te invităm la o seară deschisă pentru a-ți reîntâlni Copilul Interior și pentru a regăsi acea parte din tine de care îți este dor, poate chiar fără să știi.

Haide să îți povestesc!

Când suntem mici, ni se reproșează, adesea, că visăm prea mult și că ne lăsăm purtați de fantezie. Așa ajungem să trăim condiționați de “a fi cu picioarele pe pământ”.

Uităm să acordăm spațiu suficient imaginației și nu suntem obișnuiți cu ideea că, în fapt, suntem creatorii propriei noastre realități.

Uităm că imaginația ne conectează cu focurile adânci ale inconștientului și că ea este cea care ne poartă către trăirea unor experiențe noi și transformatoare.

În imaginație ne întâlnim cu părți neștiute din noi, părți care vor să aibă o voce și să fie exprimate. Vorbim despre acele aspecte care, atunci când stăm față în față cu cele mai arzătoare dorințe pe care le credem imposibile, ne arată o cale nouă, dincolo de ce știm și mai aproape de ce ne dorim.

Copilul Interior este acea parte din noi care deschide drumul către dimensiunile adânci ale sufletului nostru și ne inițiază în comorile și în moștenirea lui.

COPILUL INTERIOR ESTE PUNTEA DE LEGĂTURĂ DINTRE LUMILE NOASTRE INTERIOARE ȘI LUMEA EXTERIOARĂ

Dacă simți că este mai mult în povestea ta decât lași să se vadă; dacă există “ceva” ce nu poți defini, dar pe care îl tot cauți, știind că te va face fericit, cel mai probabil îl cauți pe Copilul tău Interior. El este partea din noi care ne ajută să găsim răspunsul la întrebările esențiale:

  • Cine sunt? Ce mă face fericit?
  • Care este adevărul meu personal? Cum îl descopăr?
  • Ce vreau să creez, cu adevărat, în viața mea?
  • Care sunt darurile mele și cum le pun în valoare?
  • Cum învăț să manifest și să trăiesc din abundență?

În fiecare dintre noi există un copil interior care nu dispare niciodată.

Copilul Interior este sursa inspirației, prospețimii și creativității noastre. El/ea este calea prin care comunicăm cu sufletul nostru și cu tărâmul imaginației. Copilul Interior este cel care deține cheia inconștientului nostru și ne conectează cu profunzimea sufletului. Copilul Interior este responsabil de comorile care se ascund adânc în noi și care, odată eliberate, ne poartă către împlinirea întregului nostru potențial creativ.

GAZDA TA ESTE
OANA STOIANOVICI

Oana are o experiență de peste 14 ani în coaching transformațional și procese de vindecare. A studiat tehnici de transformare în Statele Unite ale Americii conducând, cu rezultate excepționale, programe și antrenamente pentru peste 5.000 de participanți, din toată lumea.

În ultimii ani, a documentat și experimentat procese de vindecare emoțională, pe care le‐a articulat în workshop-uri originale, care sprijină participanții să își depășească condiționările trecutului și să își împlinească intențiile și aspirațiile.

ÎN ACEASTĂ SEARĂ DESCHISĂ
VOM EXPLORA URMĂTOARELE ÎNTREBĂRI

CINE SUNT EU?

În viața fiecăruia dintre noi, vine un moment când o fereastră se deschide printre nori și putem auzi, în șoaptă, chemarea sufletului nostru. Poate nu știm să o definim. Poate ea apare sub forma unei întâmplări triste sau a unei neliniști profunde. În realitate, însă, avem de-a face cu o extraordinară oportunitate de a ne întâlni pe noi înșine și de a experimenta un nou nivel de putere și autenticitate.
Unii dintre noi trecem pe lângă astfel de șanse, alții le prindem. Calea Copilului Interior este calea sufletelor curajoase, care vor să pășească prin fereastra care îi conduce către propriul lor suflet și către propria lor putere.

ÎN CE FEL CONCRET POT ACCESA IUBIREA ÎN VIAȚA MEA?

De multe ori, ne simțim singuri, îngreunați și părăsiți de proprii noștri părinți, prieteni, de șansă și, ulterior, de partenerii de viață. De fapt, experiența singurătății profunde, acea tristețe care nu poate fi vindecată parcă de nimic, rezidă în deconectarea de această parte atât de intimă a sufletului nostru: Copilul nostru Interior.

Când ești dispus să creezi spațiu pentru ca această parte din tine să iasă la iveală, atunci închei experiența singurătății. Viața ta se transformă radical și vei experimenta creația și prezența în relații dintr-un loc de abundență, nu din lipsă sau din nevoie. Atunci, calea către împlinire se deschide firesc.

CUM POT SĂ ÎMI ATING ÎNTREGUL POTENȚIAL?

Simți că nu te regăsești în multe dintre lucrurile pe care le faci, zi de de zi? Sau că, oricât te-ai strădui, scânteia de viață și pasiune la care visezi pare că-ți scapă, cumva, printre degete? Ai sentimentul că nu poți fi creativ sau că nu ai nimic, unic și relevant, de oferit lumii? Trăiești cu senzația că apar piedici, la tot pasul?

Copilul Interior ține ascunse harurile și talentele tale, până când TU ești gata să ți le asumi.

În această călătorie, vei avea oportunitatea să te descoperi, TU cel adevărat, nu tu cel impus sau constrâns de viață sau de condiționările exterioare.

Vei descoperi lucruri noi despre potențialul tău de creație și vei afla cum să manifești viața pe care ți‐o dorești, folosindu‐te de harurile tale.

Plus

VEI EXPERIMENTA CUM ESTE ATUNCI CÂND AI ÎNCREDERE ÎN TINE ȘI ÎN VIAȚĂ

Încrederea este fundamentală pentru a ne putea deschide aripile cu putere, însă mulți dintre noi experimentăm, de-a lungul vieții, dezamăgiri și trădări, experiențe care ne anulează, definitiv, capacitatea de a avea încredere: în noi, în umanitate, în posibilitatea vieții. Copilul Interior te învață cum îți regăsești puterea e a crede, din nou.

CUM CONSTRUIEȘTI ÎNCREDERE ȘI CUM CONTINUI SĂ GENEREZI ÎNCREDERE ÎN VIAȚĂ, ȘI ÎN OAMENI?

Trăim cu impresia că încrederea este o experiență generată de relația cu celălalt. Această percepție se dobândește în copilărie, când avem nevoie să ne bazăm pe părinți pentru a supraviețui. Ulterior, învățăm, însă, că încrederea se construiește în relația noastră cu noi înșine. Și atât.

TE AȘTEPT SĂ EXPERIMENTEZI, CONCRET, CALEA CĂTRE REDOBÂNDIREA ÎNCREDERII, IAR ASTFEL VEI ÎNVĂȚA CUM ÎMPLINEȘTI CELE MAI ÎNDRĂZNEȚE DORINȚE ALE INIMII TALE.

Vei avea parte de o seară plină de surprize și experiențe puternice, printre care o meditație care îți va pune în lumină, concret, răspunsuri relevante pentru tine. Vei începe, astfel, călătoria către Copilul tău Interior.

Înscrie-te acum la o seară deschisă *

COPILUL INTERIOR

Te așteptăm!

*INTRARE LIBERĂ
Seara Deschisă va avea loc începând cu ora 20.00,
pe strada Petru Maior 32, București.

Notă: te poți înscrie la una dintre  serile deschise.  În cazul în care nu poți participa la seara aleasă,
scrie-ne la contact@oanastoianovici.ro și, în funcție de disponibilitatea locurilor, îți vom facilita participarea la alta seară deschisă.

2019 © OANA STOIANOVICI

Înscrie-te acum la Seara Deschisă "Copil Interior"
INTRARE LIBERĂ

Înscrie-te
la o seară deschisă "COPILUL INTERIOR"

14 | 28 Februarie