~SEARĂ DESCHISĂ~

copilul interior

sau

CĂLĂTORIA ÎNAPOI SPRE TINE

23 Mai 2019

20.00 – 22.00 | București
*INTRARE LIBERĂ

Rezervă-ți acum locul la o seară deschisă Copilul Interior

SE VORBEȘTE MULT DESPRE CUM TOATE RĂSPUNSURILE PE CARE LE CAUȚI SE AFLĂ ÎN COPILĂRIA TA

DAR CE ÎNSEAMNĂ ASTA, CONCRET?

Te invităm la o seară deschisă pentru a-ți reîntâlni Copilul Interior și pentru a regăsi acea parte din tine de care îți este dor, poate chiar fără să știi.

Haide să îți povestesc!

Când suntem mici, ni se reproșează, adesea, că visăm prea mult și că ne lăsăm purtați de fantezie. Așa ajungem să trăim condiționați de “a fi cu picioarele pe pământ”.

Uităm să acordăm spațiu suficient imaginației și nu suntem obișnuiți cu ideea că, în fapt, suntem creatorii propriei noastre realități.

Uităm că imaginația ne conectează cu focurile adânci ale inconștientului și că ea este cea care ne poartă către trăirea unor experiențe noi și transformatoare.

În imaginație ne întâlnim cu părți neștiute din noi, părți care vor să aibă o voce și să fie exprimate. Vorbim despre acele aspecte care, atunci când stăm față în față cu cele mai arzătoare dorințe pe care le credem imposibile, ne arată o cale nouă, dincolo de ce știm și mai aproape de ce ne dorim.

Copilul Interior este acea parte din noi care deschide drumul către dimensiunile adânci ale sufletului nostru și ne inițiază în comorile și în moștenirea lui.

COPILUL INTERIOR ESTE PUNTEA DE LEGĂTURĂ DINTRE LUMILE NOASTRE INTERIOARE ȘI LUMEA EXTERIOARĂ

Dacă simți că este mai mult în povestea ta decât lași să se vadă; dacă există “ceva” ce nu poți defini, dar pe care îl tot cauți, știind că te va face fericit, cel mai probabil îl cauți pe Copilul tău Interior. El este partea din noi care ne ajută să găsim răspunsul la întrebările esențiale:

“Programul Copilul Interior mi-a oferit susținerea necesară și instrumentele ca să pot depăși blocajele din relațiile mele, prezente și trecute. M-a ajutat să-mi descopăr și să pun în practică valorile mele personale, să-mi redobândesc și să-mi stabilizez încrederea de sine. Indiferent de punctul în care ești, când începi Copilul Interior, după un an de zile, ești un om diferit, care a crescut, în cele mai neașteptate moduri. Recomand această experiență absolut minunată!”
Alisa,
Alisa, software engineer
“Programul acesta este ca o oglindă de buzunar, care te ajută să vezi ce vrei și ce nu vrei, ce iți place și ce nu îți place. Ajungi să înțelegi ce valori ai și ce vrei să manifești în viața ta. În cazul meu, intenția cu care am intrat în program a fost să învăț să mă iubesc și să mă accept, așa cum sunt. Războiul pe care îl purtam cu lumea din jurul meu și cu mine aproape că s-a încheiat. Colegii și antrenorul sunt un element cheie; sunt ca un colac de salvare în momentele cele mai grele. :)”
Emilia,
Emilia, antreprenor
Previous
Next

În fiecare dintre noi există un copil interior care nu dispare niciodată.

Copilul Interior este sursa inspirației, prospețimii și creativității noastre. El/ea este calea prin care comunicăm cu sufletul nostru și cu tărâmul imaginației. Copilul Interior este cel care deține cheia inconștientului nostru și ne conectează cu profunzimea sufletului. Copilul Interior este responsabil de comorile care se ascund adânc în noi și care, odată eliberate, ne poartă către împlinirea întregului nostru potențial creativ.

“Cum am crescut?… Am reușit să trec, mai ușor, peste mutarea într-o altă țară, departe de familie, prieteni și iubit. A durat mai mult decât mă așteptam, dar acum pot spune, cu certitudine, că fără ancora pe care am avut-o în Copilul Interior, cred că mi-ar fi fost mult mai greu. Nu mai încercasem o altă metodă terapeutică, dar simțeam nevoia să fac ceva pentru sufletul meu. Apreciez, din inimă și respect toată munca din spatele acestui program! Este, cu adevărat, din suflet, pentru suflet.”
Ruxandra
Ruxandra
“Sunt liberă! Am curajul să visez. Sunt puternică și nu-mi mai este frică de puterea mea. Descopăr și învăț ce mă face fericită. Am un job care mă împlinește și mă face să vreau mai mult și am proiecte super ambițioase. Acum, am curajul să visez și să lupt pentru visele mele. Copilul Interior mi-a schimbat viața cu 180 de grade. Munca și devotamentul Oanei și al echipei ei ne arată și ne învață un nou mod de a fi.”
Lavinia
Lavinia
Previous
Next

Rezervă-ți acum locul la o seară deschisă Copilul Interior


GAZDA TA ESTE
OANA STOIANOVICI

Oana are o experiență de peste 14 ani în coaching transformațional și procese de vindecare. A studiat tehnici de transformare în Statele Unite ale Americii conducând, cu rezultate excepționale, programe și antrenamente pentru peste 5.000 de participanți, din toată lumea.

În ultimii ani, a documentat și experimentat procese de vindecare emoțională, pe care le‐a articulat în workshop-uri originale, care sprijină participanții să își depășească condiționările trecutului și să își împlinească intențiile și aspirațiile.

ÎN ACEASTĂ SEARĂ DESCHISĂ
VOM EXPLORA URMĂTOARELE ÎNTREBĂRI

CINE SUNT EU?

În viața fiecăruia dintre noi, vine un moment când o fereastră se deschide printre nori și putem auzi, în șoaptă, chemarea sufletului nostru. Poate nu știm să o definim. Poate ea apare sub forma unei întâmplări triste sau a unei neliniști profunde. În realitate, însă, avem de-a face cu o extraordinară oportunitate de a ne întâlni pe noi înșine și de a experimenta un nou nivel de putere și autenticitate.
Unii dintre noi trecem pe lângă astfel de șanse, alții le prindem. Calea Copilului Interior este calea sufletelor curajoase, care vor să pășească prin fereastra care îi conduce către propriul lor suflet și către propria lor putere.

ÎN CE FEL CONCRET POT ACCESA IUBIREA ÎN VIAȚA MEA?

De multe ori, ne simțim singuri, îngreunați și părăsiți de proprii noștri părinți, prieteni, de șansă și, ulterior, de partenerii de viață. De fapt, experiența singurătății profunde, acea tristețe care nu poate fi vindecată parcă de nimic, rezidă în deconectarea de această parte atât de intimă a sufletului nostru: Copilul nostru Interior.

Când ești dispus să creezi spațiu pentru ca această parte din tine să iasă la iveală, atunci închei experiența singurătății. Viața ta se transformă radical și vei experimenta creația și prezența în relații dintr-un loc de abundență, nu din lipsă sau din nevoie. Atunci, calea către împlinire se deschide firesc.

CUM POT SĂ ÎMI ATING ÎNTREGUL POTENȚIAL?

Simți că nu te regăsești în multe dintre lucrurile pe care le faci, zi de de zi? Sau că, oricât te-ai strădui, scânteia de viață și pasiune la care visezi pare că-ți scapă, cumva, printre degete? Ai sentimentul că nu poți fi creativ sau că nu ai nimic, unic și relevant, de oferit lumii? Trăiești cu senzația că apar piedici, la tot pasul?

Copilul Interior ține ascunse harurile și talentele tale, până când TU ești gata să ți le asumi.

În această călătorie, vei avea oportunitatea să te descoperi, TU cel adevărat, nu tu cel impus sau constrâns de viață sau de condiționările exterioare.

Vei descoperi lucruri noi despre potențialul tău de creație și vei afla cum să manifești viața pe care ți‐o dorești, folosindu‐te de harurile tale.

“Copilul Interior te ajută să conștientizezi că ești singurul responsabil de fericirea și bunăstarea ta. Te scapă de dependența de alții, pentru că îți arată cum să te conectezi la resursele proprii, la comorile din lumea ta interioară. Este un proces pentru oamenii care au curajul să afle cine sunt ei cu adevărat și care este misiunea lor în viața asta. Oana, mulțumesc că mi-ai dat curajul să zbor chiar dacă îmi e frică de înălțime! Mulțumesc că m-ai ajutat să îmi accesez curajul și, mai ales, să accept că îl am. Mulțumesc pentru această lecție de contopire cu sufletul meu și pentru oamenii minunați pe care i-ai ales să fie, alături de tine, îndrumători și ghizi.”
Ana,
Ana, blogger
“Dacă vei ajunge, cândva, să simți că te afli pe un drum greșit, că viața ta e un carusel anost, că îți lipsesc profunzimea sau frumusețea, îți recomand un program care te va ajuta să îți descoperi potențialul ascuns și esența fundamentală: Copilul Interior. Programul acesta mi-a generat, asistat și încurajat transformarea. Cea mare contribuție adusă a fost vindecarea fizică. În plan psihologic și mental mă găsesc, acum, într-o ipostază mult mai echilibrată, mai sigură pe propriile resurse, mai concentrată pe prezent și pe părțile pozitive ale vieții. Pentru mine, programul Copilul Interior a reprezentat forța generatoare de schimbare, cu rezultate care, sunt convinsă, vor fi vizibile și peste mulți ani de acum înainte.”
Cami
Cami
Previous
Next

Rezervă-ți acum locul la o seară deschisă Copilul Interior

“Cea mai mare contribuție a programului Copilul Interior a fost aceea că, aici, am învățat să schimb relația pe care o aveam cu mine. Am înțeles cât de important este mediul în care trăiesc și ce impact are asupra dezvoltării mele și a felului în care mă raportez la mine. Aici, m-am simțit înțeleasă și sprijinită.”
Mihaela
Mihaela
“Mulțumesc Oana! Le mulțumesc antrenoarelor și colegelor mele! Pentru mine, Copilul Interior a fost o experiență care poate rivaliza, fără îndoială, cu cea mai frumoasă poveste de dragoste pe care am trăit-o vreodată. M-am descoperit pe mine, am văzut că pot face lucruri de care înainte mă credeam incapabilă, am simțit că strălucesc, m-am bucurat de mine și de faptul că sunt așa de puternică și de frumoasă.”
Camelia
Camelia
Previous
Next

Plus

VEI EXPERIMENTA CUM ESTE ATUNCI CÂND AI ÎNCREDERE ÎN TINE ȘI ÎN VIAȚĂ

Încrederea este fundamentală pentru a ne putea deschide aripile cu putere, însă mulți dintre noi experimentăm, de-a lungul vieții, dezamăgiri și trădări, experiențe care ne anulează, definitiv, capacitatea de a avea încredere: în noi, în umanitate, în posibilitatea vieții. Copilul Interior te învață cum îți regăsești puterea e a crede, din nou.

CUM CONSTRUIEȘTI ÎNCREDERE ȘI CUM CONTINUI SĂ GENEREZI ÎNCREDERE ÎN VIAȚĂ, ȘI ÎN OAMENI?

Trăim cu impresia că încrederea este o experiență generată de relația cu celălalt. Această percepție se dobândește în copilărie, când avem nevoie să ne bazăm pe părinți pentru a supraviețui. Ulterior, învățăm, însă, că încrederea se construiește în relația noastră cu noi înșine. Și atât.

TE AȘTEPT SĂ EXPERIMENTEZI, CONCRET, CALEA CĂTRE REDOBÂNDIREA ÎNCREDERII, IAR ASTFEL VEI ÎNVĂȚA CUM ÎMPLINEȘTI CELE MAI ÎNDRĂZNEȚE DORINȚE ALE INIMII TALE.

Vei avea parte de o seară plină de surprize și experiențe puternice, printre care o meditație care îți va pune în lumină, concret, răspunsuri relevante pentru tine. Vei începe, astfel, călătoria către Copilul tău Interior.

Înscrie-te acum la o seară deschisă *

COPILUL INTERIOR


Rezervă-ți acum locul la o seară deschisă Copilul Interior

Te așteptăm!

*INTRARE LIBERĂ
Seara Deschisă va avea loc începând cu ora 20.00,
pe strada Petru Maior 32, București.

Notă: te poți înscrie la una dintre  serile deschise.  În cazul în care nu poți participa la seara aleasă,
scrie-ne la contact@oanastoianovici.ro și, în funcție de disponibilitatea locurilor, îți vom facilita participarea la alta seară deschisă.


2019 © OANA STOIANOVICI