SEARĂ DESCHISĂ

Introducere în
Tainele Feminității Sacre

Eveniment încheiat

Eveniment încheiat.

Vrei să descoperi cum accesezi rezervele de energie care te sprijină să te bucuri de viață la o cu totul altă intensitate?

Cum îți cultivi magnetismul prin care atragi noi resurse, idei, oameni și experiențe?

Vrei să înveți să îți gestionezi emoțiile care te blochează?

Îți dorești să fii liberă, autentică și creativă în feminitatea ta?

Cum s-ar schimba, oare, modul în care experimentezi emoțiile și viața dacă ai avea mai multă grijă de tine?

Da, se poate! Și, mai mult de decât atât, aceste schimbări posibile vor aduce în viața ta experiența bucuriei, a vitalității, a autenticității și a iubirii, exact la intensitatea pe care ți-o dorești.

Te invit să petrecem împreună o seară magică, în care vei gusta o picătură din elixirul feminității.

Primul pas către următorul tău nivel de putere și senzualitate!

Deschidem ușa ferecată către tărâmul feminității tale și readucem la lumină valorile uitate, bucuria și arta de a fi femeie, prin:

Exerciții de coaching | Întrebări & Răspunsuri | Meditații ghidate
Eveniment încheiat.

INTRODUCERE ÎN TAINELE FEMINITĂȚII SACRE
ESTE PENTRU TINE DACĂ…

 • Îți dorești să accesezi energia feminină la un nivel matur, profund și conștient
 • Ai nevoie de ghidare pentru a învăța cum să elimini din viața ta blocajele emoționale
 • Vrei să atingi un nivel superior de cunoaștere, intimitate și iubire
 • Vrei să vindeci trecutul și să îți manifești întregul potențial feminin
 • Îți dorești să trăiești, alături de bărbatul din viața ta, experiența iubirii și a pasiunii, dintr-un loc de autenticitate, senzualitate și intimitate
 • Vrei să ai acces la cunoașterea despre cum poți conține o relație dintr-un loc de iubire și pasiune
 • Vrei să îți recapeți accesul la libertatea emoțională și sexuală
 • Vrei să accesezi un nivel de bucurie și plăcere, dincolo de ce ai experimentat până acum
 • Îți dorești să devii o sursă de vitalitate și strălucire pentru cei din jurul tău
 • Îți dorești să devii un catalizator pentru schimbare
 • Îți dorești să îți activezi și să îți exprimi harurile tale
 • Visezi să faci parte dintr-un cerc de femei care te pot susține în procesul transformării tale

Dar cel mai important…

Introducerea în Tainele Feminității Sacre este pentru tine dacă dorești să primești acces la secretul din spatele emoțiilor tale.

CONCRET, ÎN INTRODUCERE ÎN TAINELE FEMINITĂȚII SACRE

 • Vom coborî în spațiul sacru al inimii tale
 • Vom naviga prin cum generăm climatul potrivit în care feminitatea ta să poată înflori
 • Vom descifra mesajele ascunse ale emoțiilor tale
 • Vei primi acces la metode practice prin care poți da glas, matur și asumat, propriilor tale emoții
 • Vom înlătura teama, frica și anxietatea
 • Vei începe să îți manifești cele mai puternice intenții
 • Vei primi ghidare către cum îți găsești echilibrul și încrederea în sine
 • Vei avea acces la soluții creative cu ajutorul cărora vei putea să îți cultivi curiozitatea și creativitatea
 • Vei învăța să descifrezi sincronicitățile și să îți cultivi propria intuiție
 • Și, nu în ultimul rând, vei avea ocazia să descoperi mai multe detalii despre workshopul Tainele Feminității Sacre
Am ieșit din tiparul de victimă
Mihaela Gavrilescu
Life Coach

“Eu cred că tot ce ne apare în viață apare ca să ne sprijine într-un fel anume. La momentul potrivit. Workshopul a apărut în viața mea când aveam nevoie de ghidaj. Aici am descoperit cum să meditez, ceea ce până atunci nu reușisem singură. Am început să am grijă de sănătatea și vitalitatea mea, de frumusețea mea. Am început să petrec timp în solitudine. Am ieșit din tiparul de victimă, m-am oprit din a mă sabota. La scurt timp au apărut în viață mea multe oportunități la care nici nu mă gândeam.”

“După ce am născut, am considerat că a te iubi pe tine însăți este un act de egoism și am început să renunț, fără să îmi dau seama, la timpul pentru mine. Eram într-un moment în care nici nu mai știam ce să cred despre mine, cine este această femeie cu un copil mic. Oana m-a ghidat să învăț să mă iubesc așa cum sunt, să mă descopăr, să mă repoziționez în relațiile cu toți ceilalți, să mă conectez cu puterile mele. Așa am trecut dincolo de conceptele pe care până atunci le conștientizam doar la nivel cognitiv (Iubește-te pe tine însăți, Trăiește clipa, Iubește-te așa cum ești). Am căpătat încredere în mine și curaj și astfel am pornit-o pe un alt drum profesional… singură. Am creat www.mamicaurbana.ro.
Oana m-a ajutat să mă cunosc. Și atunci când ajungi să te cunoști, nu ai cum să nu te iubești.”

Am căpătat încredere
în mine și curaj
Ana Nicolescu
ParentingPR @ Mămica Urbană

Workshopul Tainele Feminității Sacre s-a născut dintr-o dorință extrem de personală de a le putea oferi tuturor femeilor ghidarea și susținerea de care au nevoie, pentru a se putea conectata cu esența energiei feminine.

Am adunat, din toate colțurile lumii, în ani de studiu și practică, ritualuri străvechi, care au puterea magnetică – și, la prima vedere, aproape inexplicabilă – de a te aduce prezentă în propriul tău corp, de a te face atentă la propriile tale emoții și de a te împuternici să traduci mesajele complicate pe care intuiția ți le șoptește.

Aceste practici sunt depozitarii tainelor feminității sacre.

Și ele au, totodată, puterea de a vindeca blocaje emoționale și sexuale și de a te ajuta să îți manifești toate intențiile, într-un fel feminin, dar extrem de puternic.

Tainele Feminității Sacre este ritualul tău de inițiere în feminitatea matură, trăită la cel mai înalt potențial de expresie. O aventură inițiatică, formată din 10 pași, care te vor ghida către unicitatea ta și către cum să îți exprimi această unicitate, într-un fel împlinitor.

Tainele Feminității Sacre este un workshop avansat, de patru zile, conceput ca o călătorie în trecut, în vremurile îndepărtate, când energia feminină era onorată și îngrijită prin practici ghidate și ritualuri, transmise din generație în generație, ca o comoară de preț, de către femei înțelepte.

Iar Introducerea în Tainele Feminității Sacre este fereastra prin care poți păși, acum, în acestă lume magică a vindecării, strălucirii și senzualității!

Oana Stoianovici
CEO & Founder The Feminine

Gustă acum din experiența
"Introducere în Tainele Feminității Sacre!"
Rezervă-ți locul!
Eveniment încheiat.
A deschis pentru
mine o ușă
Codruța Berbecaru
Director Cercetare, Heineken, Amsterdam

“Workshopul de feminitate a deschis pentru mine o ușă dinapoia căreia vocea mea interioară mă striga de ceva vreme, dar pe care încercam să o acopăr cu tot felul de zgomote cotidiene…
Workshopul în sine a fost ca un roller-coaster, cu multe suișuri și coborâșuri, dar am simțit pas cu pas ca și cum m-aș întoarce acasă, dând în sfârșit ascultare vocii aceleia adânci pe care nu o mai puteam ignora.”

“O Zi De Feminitate mi-a reamintit ca sunt Femeie. M-a ajutat să conștientizez că rolul meu este “să fiu”, nu doar “să acționez”. Și că sunt incredibil de norocoasă că sunt femeie. M-a ajutat să pot să fiu sinceră cu mine, să mă accept, să mă cunosc, să îmi dau voie să fiu eu, să simt, să pot fi vulnerabilă, naturală, caldă, iubitoare. Mi-a adus o frumusețe interioară pe care o simt în fiecare celulă.”

Mi-a reamintit că sunt Femeie
Mihaela Andronic

GAZDA TA

Oana Stoianovici

Oana are o experiență de peste 14 ani în programe de coaching și leadership transformațional, iar în ultimii ani, s-a concentrat, în mod particular, asupra practicilor de vindecare cuantică, cu aplicabilitate specială în zona de feminitate.

A studiat practici de vindecare, ritualuri de inițiere spirituală, în comunități tradiționale, specializându-se în ritualuri de trecere, atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Pornind de la experiența directă, și-a dezvoltat propria metodă, aplicată în workshopuri și programe de coaching, precum ‘O Zi de Feminitate’, ‘Tainele Feminității Sacre’ sau ‘Copilul Interior’.

Din 2017, Oana este CEO și Fondator al The Feminine, un proiect internațional, un manifest al valorilor feminității și al umanității fiecăruia dintre noi. Un spațiu digital în care tu – indiferent de locul în care te afli – poți accesa, oricând și oricum, informații originale și extrem de valoroase despre cum îți poți crește și cultiva propria feminitate.

Într-o lume în care toată lumea vorbește despre probleme,
feminitatea este cea care emană bucurie.

Într-o lume a încrâncenării, feminitatea aduce tandrețe.

Într-o lume în care se caută relații,
feminitatea crează posibilitatea iubirii.

Într-o lume a inerției, feminitatea aduce viață și prezență!

Întrebări frecvente

Introducerea în Tainele Feminității Sacre este darul nostru pentru tine. Intrarea este liberă și se face pe baza completării formularului de înscriere.

Toate serile gratuite au loc începând cu ora 20.00, în București, la Hermitage Spiritual Hub, pe strada Mihai Eminescu 127. Odată cu înregistrarea participării tale, vei primi un email cu toate detaliile logistice. În cazul în care ai nevoie de informații suplimentare ne poți scrie la contact@oanastoianovici.ro

Pentru a putea participa la Introducere În Tainele Feminității Sacre trebuie să ai minimum 18 ani împliniți. Sau dacă ai sub 18 ani poți participa însoțită de mama, bunica, mătusa sau sora mai mare 🙂


Absolut! O poți înscrie chiar tu la eveniment! O surpriză de la cea mai bună prietenă vine, întotdeauna, cu promisiunea unei experiențe memorabile!

Asigură-te, însă, că folosești direct numele și adresa de email a prietenei tale. Nu poți face două înscrieri sub același nume sau folosind aceeași adresă de mail.

 

Cu siguranță! Cu toate că există evenimente premium, dedicate exclusiv absolventelor de Tainele Feminității Sacre, o seară de feminitate este deschisă oricui și vine, întotdeauna, cu promisiunea unor noi surprize și descoperiri.

Ambele evenimente sunt construite pe structura unei experiențe care îți facilitează înțelegerea și apropierea de valorile feminității tale. Serile gratuite sunt, însă, doar o fereastră către tot ceea ce poți trăi în cadrul workshopului Tainele Feminității Sacre.

Tainele Feminitații Sacre este un workshop avansat, de patru zile, ce va avea loc pe 2-3 și 9-10 decembrie 2017.

Vei călători, cu această ocazie, și mai adânc în interiorul tău, ghidată de energia feminină. Vei învăța, printre altele, cum să delimitezi sănătos cele două spații interioare distincte – copilul interior și femeia matură – vei vindeca blocajele emoționale și vei învăța cum să jonglezi cu arhetipurile feminine în viața ta.

Concret, vei accesa energia feminină arhetipală la un nivel profund, lucrând cu toate arhetipurile universului feminin. Atunci când ne predăm puterii feminine, ne recăpătăm accesul la libertate, sexual și emoțional. Ne dăm voie să simțim plăcere și bucurie, dincolo de orice circumstanțe și devenim o sursă de vitalitate și strălucire pentru cei din jurul nostru.

În cadrul acestui ritual de patru zile, vom lucra cu energia feminină pentru a învăța cum se pot atinge niveluri superioare de cunoaștere, emoție, iubire și pasiune.

Vei învăța cum să elimini din viața ta blocajele fizice și emoționale, răni vechi își vor găsi vindecarea, iar tu vei învăța cum să manifești și să atragi ce îți dorești, într-un fel feminin, extrem de puternic.


Sigur că da, poți participa! Mai mult, vei avea parte și de surprize!

Între timp, pentru a-ți rezerva locul, scrie-ne la adresa contact@oanastoianovici.ro.
Numărul de locuri disponibile la workshopul Tainele Feminității Sacre este limitat!

Înscrie-te acum la Introducere în Tainele Feminității Sacre și descoperă
puterea, magia & sacralitatea
propriei tale feminități!
Eveniment încheiat.
2012 © OANA STOIANOVICI