Copilul Interior

sau

CĂLĂTORIA ÎNAPOI SPRE TINE


Un eveniment Oana Stoianovici

INSCRIE-TE

Se vorbește mult despre cum toate răspunsurile pe care le cauți se află în copilăria ta.

Dar ce înseamnă asta concret?


Te invităm la o seară deschisă în care să îți cunoști copilul interior și să regăsești acea parte din tine de care ți‐e dor, poate chiar fără să știi.

Știi acele momente în care te simți deconectat/ă, singur/ă și nu vezi nici o posibilitate frumoasă pentru viața ta? (Da, trecem cu toții prin asta.) Te‐ai gândit că, în spatele lor, se ascunde o oportunitate de‐a ne întoarce la imaginație și bucurie?

Haide să‐ți povestesc!

Când suntem mici primim adesea reproșuri despre visele și fanteziile noastre, suntem condiționați să ‘fim cu picioarele pe pământ’, adică să nu acordăm spațiu imaginației în viața noastră.

Și uităm astfel că imaginația ne conectează cu focurile adânci ale inconștientului și că ne poartă către trăirea unor experiențe noi.

De fapt, în imaginație ne întâlnim cu alte părți din noi care vor să aibă o voce, să fie cunoscute și exprimate. Sunt acele aspecte care, atunci când stăm față în față cu cele mai arzătoare dorințe ale noastre și credem că nu sunt posibile, ne arată o nouă cale, dincolo de ce știm și mai aproape de ce ne dorim. Copilul interior este acea parte din noi care deschide drumul către dimensiunile adânci ale sufletului nostru și ne inițiază în comorile și moștenirea lui.

COPILUL INTERIOR ESTE PUNTEA DINTRE CELE DOUĂ LUMI ALE NOASTRE: INTERIOARĂ ȘI EXTERIOARĂ. EL NE ADUCE DARURI PREȚIOASE.

Dacă simți că este mai mult în cântecul tău decât ce lași să se vadă; dacă cauți un “ceva” pe care nu poți să‐l definești dar care știi că te va face fericit, cel mai probabil îl cauți pe copilul tău interior. El este partea din noi care ne ajută să găsim răspunsul la întrebări precum:

2011e887e113a49a4a9b8dcdebd8088e

În fiecare dintre noi, există un copil interior care nu dispare niciodată oricât de mari am crește. El/ea este sursa inspirației, prospețimii și creativității noastre. El/ea este calea prin care noi comunicăm cu sufletul nostru și cu cele nevăzute. Acest aspect al nostru conține cheile inconștientului nostru și ne conectează cu adâncimile noastre. El/ ea este responsabil/ă de comorile care se ascund adânc în noi și care, lăsate libere, ne poartă către împlinirea întregului nostru potențial creativ.

Oana-Stoianovici

Gazda ta este Oana Stoianovici

Oana are o experiență de peste 12 ani în coaching transformațional și procese cuantice de vindecare. A studiat tehnologii de transformare în Statele Unite ale Americii conducând, cu rezultate excepționale, programe și antrenamente pentru peste 5,000 de participanți din toată lumea.

În ultimii ani a documentat procese de vindecare emoțională, pe care le‐a articulat în workshopuri unice, care sprijină participanții să își depășească condiționările trecutului și să își împlinească intențiile și aspirațiile.

ÎN ACEASTĂ SEARĂ DESCHISĂ VOM EXPLORA URMĂTOARELE ÎNTREBĂRI

CINE SUNT EU?

Există un moment în viața fiecăruia dintre noi, când o fereastră se deschide printre nori și putem auzi chemarea sufletului. Poate nu știm să o definim și poate ea apare sub forma unei tragedii sau neliniști dar este de fapt o extraordinară oportunitate de a ne întâlni.

Unii dintre noi trecem pe lângă astfel de șanse, alții dintre noi le prindem. Toate drumurile duc în același loc și toate căile sunt perfecte.

Calea copilului interior este pentru acele suflete îndrăznețe care vor să pășească prin fereastra care îi conduce către sufletul lor.

ÎN CE FEL CONCRET POT ACCESA IUBIREA ÎN VIAȚA MEA?

De multe ori ne simțim singuri sau chiar îngreunați și părăsiți de proprii noștri părinți, de oameni, de viață și, ulterior, de partenerii de viață. De fapt experiența de singurătate profundă, acea tristețe care nu poate fi vindecată de nimic, rezidă în deconectarea de această parte atât de intimă a sufletului nostru, copilul nostru interior.

Când ești dispus/ă să creezi spațiul ca această parte din tine să iasă la iveală, atunci închei experiența singurătății. Viața ta se transformă radical și experimentezi a crea și a fi în relații din prea plin, nu din lipsă sau nevoie. Atunci calea către împlinire se deschide firesc.

CUM POT SĂ ÎMI ATING ÎNTREGUL POTENȚIAL?

Simți că întregul tău potențial nu este încă manifest? Te simți pe lângă firul firesc al vieții tale sau poate nu ai avut niciodată șansa să arăți tot ceea ce ești? Simți că tu nu poți fi creativ sau nu ai nimic de oferit lumii care să fie unic și relevant?

Copilul interior ține ascuns harurile și talentele tale până când tu ești pregătit/ă să ți le asumi. În această călătorie vei avea oportunitatea să te descoperi, tu cel adevărat, nu cel impus sau constrâns de viață și condiționări exterioare. Vei putea să descoperi lucruri noi despre potențialul tău și vei afla cum să‐ți manifești viața pe care ți‐o dorești folosindu‐te de talentele tale.

PLUS

VEI EXPERIMENTA CUM ESTE ATUNCI CÂND AI ÎNCREDERE ÎN TINE ȘI ÎN VIAȚĂ

Încrederea este fundamentală pentru a ne deschide aripile vieții cu putere și multi dintre noi experimentăm dezamăgiri și trădări de‐a lungul vieții.

Cum construiești încredere și cum continui să generezi încredere în viață, în oameni?

Credem că încrederea este, de fapt, o experiență creată de relația cu celălalt. Această percepție se construiește în copilărie când avem nevoie să ne bazăm pe părinții noștri pentru a supraviețui.
Ulterior avem de învățat faptul că încrederea se construiește în relația noastră cu noi înșine.

032589723

Te aștept să experimentezi concret calea către a reconstrui Încrederea, care să‐ți permită să împlinești cele mai îndrăznețe dorințe ale inimii tale. În această seară vom face o meditație care îți va pune în lumină concret toate răspunsurile relevante ție. Și vei putea să începi călătoria către copilul tău interior.

ÎNSCRIE‐TE LA ACEASTA SEARĂ DESCHISĂ

[text-blocks id=”60″]

Miercuri, 15 Iunie 2016, 20:00 ‐ 22:00Participarea este gratuita. Îți vom trimite restul detaliilor prin email.

REZERVĂ‐ȚI LOCUL ACUM!

“Când am început acest workshop, sufeream de o boală pe care medicii nu o puteau vindeca, nu puteam înghiți mâncare, nici apă și să mă hrănesc era o corvoadă pentru mine și familia mea. Am descoperit, ușor ușor, că așa ceream eu afecțiune de la mama mea, iubire pe care nu o primisem când eram mică. Încet, am reușit să îmi ofer iubirea de care aveam nevoie și m‐am vindecat de la sine. Acum, mă bucur de copiii mei și de soțul meu, iar mesele în familie au devenit o sărbătoare”.
Anonim, funcționar în bancă, 37 de ani

”Ca medic, aveam adesea ocazia să îi învăț și pe alții cum să trateze pacienții la cel mai înalt nivel. Însă niciodată nu m‐am înțeles cu oamenii deși îi iubesc, lucru complicat în munca mea. Ma simțeam vinovată, până am putut să îmi înțeleg unicitatea și geniul. Acum îi iubesc și sunt liberă să fiu eu. Am renunțat să mai stau atât de mult în cabinet și m‐am pus în serviciul învățării altora. Acum cresc generații de medici de calitate și mă simt împlinită.” Anonim, medic, 47 de ani

”Când mă uit la copilăria mea, îmi aduc mereu aminte de lipsurile pe care le‐am avut, de tatăl meu care încerca să mă ”întărească”, prin duritatea și insensibilitatea lui. Nu m‐a înțeles niciodată, mai ales din cauza felului meu mai artistic și mai împrăștiat. Acum, am la rândul meu un fiu și nu știu cum să fiu lângă el. Nu vreau să repet greșelile trecutului. În această călătorie am învățat să devin războinic, mi‐am călit copilul interior și am vindecat rănile absenței tatălui din viața mea. Acum pot fi prezent și știu că mă voi descurca în orice situație.” Anonim, pictor, 40 de ani.